loading...
توسعه 360
amir بازدید : 82 سه شنبه 12 شهریور 1398 نظرات (1)

شاید تا به حال سایت های زیادی را زیر و رو کرده باشید و دنبال کلیپ ها و مطالب آموزشی زیادی در مورد ساخت یک قالب وردپرس  گشته باشید تا طرز ساخت قالب وردپرس را یاد بگیرید و در مورد آن اطلاعات کسب کنید. یکی از راه های ورود به دنیای دیجیتال مارکتینگ همین راه اندازی سایت ها تخصصی است.

 قالب های وردپرس از قسمت های مختلفی تشکیل شده که هر کدام از آنها کارهای خاص خودشان را دارند و در این مقاله تصمیم داریم تا در مورد قسمت‌های مختلفی که این قالب شامل آنها می‌شود صحبت کنیم و به شما آموزش دهیم که چطور می توانید یکی از آنها را ایجاد کنید.

 

 آموزش استارت آپ             آموزش دیجیتال مارکتینگ          آموزش طراحی سایت          آشنایی با طراحی قالب وردپرس

 

 

 

 با اینکه قالب های آماده زیادی در اینترنت وجود دارند که حتی خیلی از آنها رایگان هستند و بیشتر افراد فکر می‌کنند که دیگر نیازی به یادگیری این تکنیک نیست اما اگر بتوانید این نیاز را خودتان برطرف کنید و ساخت قالب ها را یاد بگیرید می توانید هر چیزی که در ذهن دارید را پیاده سازی کنید و حتی از این راه کسب درآمد اینترنتیداشته باشید.

 

آشنایی با طراحی قالب وردپرس

 

 نحوه ساخت قالب وردپرس

 برای اینکه بتوانید نحوه ساخت قالب وردپرس را یاد بگیرید بهتر است این کار را از ابتدا شروع کنید تا بتوانید همه تکنیک ها را یاد بگیرید تا در روند کار به مشکل برنخورید. ابتدا لازم است که با کد هایی که در این راه نیاز است آشنا شوید و آشنایی با ساختن قالب وردپرس کمک کند تا شما بتوانید قالب های شخصی خودتان را بسازید و هنگامی که با فایل های مختلف وردپرس آشنا شوید خیلی راحت تر می توانید امکاناتی که نیاز دارید را به قالب ها اضافه کنید تا در نهایت بتوانید یک قالب تخصصی برای خودتان داشته باشید.

 چرا یادگیری طراحی قالب وردپرس لازم است؟

 خیلی از افرادی که با دنیای کامپیوتر آشنایی دارند کار کردن با نرم افزار ها را به نوشتن کدها ترجیح می دهند و خیلی ها تمایلی به نوشتن کد ندارند اما برای اینکه بتوانید قالب شخصی وردپرس را خودتان طراحی کنید باید دانش اندکی در مورد کدنویسی داشته باشید.

ممکن است حتی یک جاهایی از یک سری کدهای آماده استفاده کنید ولی نیاز باشد قسمت هایی که از دید شما جالب نیست تغییر پیدا کند و برای اعمال تغییرات جزئی باید دانش کد نویسی را داشته باشید تا الگوریتم را بشناسید و بتوانید تغییرات لازم را اعمال کنید.

 وقتی که امکانات جدیدی به سایت خود اضافه می کنید طبیعتاً سرعت سایت شما کم می شود، پس باید کدهای برنامه نویسی را بدانید تا در صورت لزوم آنها را تغییر دهید و سرعت سایت را در حالت بهتری قرار دهید تا بتوانید عملکرد خوبی داشته باشید.

 

آشنایی با طراحی قالب وردپرس

 

 گام اول: نصب ویرایشگر کد

 اول از هر چیز باید آگاه باشید که شما باید دانش کافی و برنامه های لازم را داشته باشید تا بتوانید در صورت لزوم کدهای خودتان را مدیریت کنید و آنها را ویرایش کنید پس باید یک ویرایشگر کد نصب کنید که در صورت لزوم بتوانید از آن استفاده کنید.

 

 گام دوم: ساخت پوشه برای محتویات وردپرس

 هنگامی که شما محتویات فایل وردپرس را روی هاست خودتان بارگذاری می کنید پوشه های مختلف در هاست شما قرار می گیرد که محتویات وردپرس شما در آنها وجود دارند. اول از همه آخرین نسخه وردپرس را دانلود کنید و آن را در یک پوشه عمومی واحد (public_html) بگذارید و اگر قبلا این کار را یک بار انجام داده اید، نمی‌خواهد این مرحله را انجام دهید و از این مرحله بگذرید.

شما بیش از همه با پوشه wp-content سر و کار خواهید داشت. درون این پوشه، پوشه ای به اسم themes هست که همه ی قالب‌هایی که بخواهید روی سایت خود نصب کنید، در این پوشه قرار دارند. معمولا وردپرس به طور پیش فرض 3 قالب در این پوشه گذاشته است که نیازی به آن‌ها نیست. سپس داخل پوشه themes، یک پوشه جدید دیگری ساخته و یک اسم مشحصی برای آن انتخاب کنید که اسم قالب شما خواهد شد.

 

آشنایی با طراحی قالب وردپرس

 

 گام سوم: ساخت فایل های STYLE.CSS و INDEX.PHP

 وقتی که پوشه قالب خودتان را ایجاد کردید باید داخل پوشه دو تا فایل بسازید به اسم های style.css و index.php، بعد از اینکه این کار را انجام دادید، در این مرحله باید از ویرایشگر کد خود استفاده کنید و این فایل ها را باز کنید تا ادامه کار را انجام دهید.

 

STYLE.CSS

این فایل از جمله فایل های مهم و ضروری برای هر قالب وردپرس است که داخلش دستورالعمل‌های ظاهری سایت قرار گرفته است که وردپرس، اطلاعات قالب را از این فایل می خواند.

 

INDEX.PHP

داخل این فایل نیز کدی را میگذاریم که در واقع نشان می دهد که قالب اختصاصی وردپرس ما خوب کار می‌کند.

 

آشنایی با طراحی قالب وردپرس

 

گام چهارم: فعال کردن قالب وردپرس از پیشخوان

در این مرحله سعی کنید وارد پیشخوان وردپرس شوید، سپس از قسمت نمایش، وارد قسمت پوسته‌ها شوید. حالا شما می توانید قالب جدید خود را در لیست قالب‌ها مشاهده کنید. با توجه به اینکه قرار است مطالب زیادی در سایت خودتان قرار دهید پس باید در یک پایگاه داده این مطالب را ذخیره کنید تا سایت بتواند از آن قسمت مطلب را فراخوانی کند. پس نمایش عنوان و نوشته پست ها را هم به قالب سایت خود اضافه کنید.

 برای این کار لازم است که یک حلقه وردپرس اضافه کنید تا بتوانید این کار را انجام دهید. ممکن است با واژه حلقه ی وردپرس آشنا نباشید و در ذهن شما این سوال پیش بیاید که این حلقه چیست و چه کاری انجام میدهد؟

 حلقه وردپرس در واقع مثل یک موتوری است که با استفاده از آن توسعه دهندگان وردپرس می توانند مطلبی که می‌خواهند را در صفحه های مختلف منتشر کنند. همه این مراحل با استفاده از یک کد انجام می شود. داخل این کد ها مواردی وجود دارد که باعث نمایش پست ها میشود شما می توانید در حلقه ها شرط هم قرار دهید که همه این ها با کسب دانش کدنویسی میسر خواهد بود.

 

آشنایی با طراحی قالب وردپرس

 

 

 گام پنجم: اضافه کردن لینک به نوشته ها

 برای اینکه شما بتوانید داخل صفحات وب سایت خود و در بین نوشته ها یا انتهای نوشته ها لینک داشته باشید باید از یک دستورالعمل دیگری در قالب وردپرس خود استفاده کنید که این کار با استفاده از فانکشن پرمالینک (()the_permalink) انجام میشود. 

 

ساخت پوشه های جدید برای قالب اختصاصی وردپرس

حالا برای اینکه بتوانید محتوای هدر و فوتر را در ساخت قالب وردپرس سفارشی کنید و امکانات بیشتری در سایت اختصاصی خودتان داشته باشید، باید دو فایل دیگر به نام‌های header.php و footer.php را هم در پوشه قالب وردپرس خود بسازید.

کار این فایل ها این است که محتوایی که ما می‌خواهیم را در قسمت سربرگ و پابرگ سایت ببینیم. از اینجا به بعد اگر از فانکشن‌های ()get_header و ()get_footer استفاده کنید، محتوای این دو پوشه جدید فراخوانی میشود و اگر مجددا سایتتان را باز کنید، می‌بینید که قسمت سربرگ و پابرگ سایت نمایش داده نمی‌شود؛ زیرا فعلا فایل‌های header.php و footer.php  خالی هستند. 

 

فایل  HEADER.PHP

در نظر داشته باشید که این فایل خیلی مهم است زیرا تگ‌های باز html و body در این فایل قرار خواهند گرفت. پس اگر بخواهید از سرویس‌های آمارگیر سایت مثل گوگل آنالیتیکس استفاده کنید، باید همه ی کدهای مربوط به آن ها را در ساخت قالب وردپرس خودتان، داخل این فایل قرار دهید چرا که همه ی صفحات سایت شما این فایل را فراخوانی خواهند کرد.

 

فانکشن  ()WP_HEAD

این فانکشن جزو مهمترین های وردپرس به حساب می آید که کارش قرار دادن خروجی در تگ head است. وقتی اهمیت این جریان مشخص می شود که بخواهید از افزونه‌های مختلف وردپرس استفاده کنید.

خیلی از این افزونه‌ها برای داشتن عملکرد خوب و مناسب باید از فانکشن استفاده کنند که داده‌های خود را در این تگ قرار دهند. بنابراین لازم است این فانکشن را در فایل header.php بگذارید. 

 

تکمیل فایل FOOTER.PHP

در مورد فایل هایی که در header.php قرار می گرفت صحبت کردیم، حالا می خواهیم قسمت پابرگ را کامل کنیم. از آن جا که فایل header.php دارای دو تگ باز html و body بود. حالا وقت این است که داخل فایل footer.php تگ بسته آن ها را قرار دهیم و همچنین فانکشن wp_footer() را نیز اضافه کنیم.

 

لینک دار کردن عنوان سایت به صفحه اصلی

داخل خیلی از سایت‌ها، وقتی روی عنوان سایتی کلیک می‌کنید شما را به صفحه اصلی سایت منتقل می کند.

 

آشنایی با طراحی قالب وردپرس

 

گام هفتم: ساخت فایل FUNCTIONS.PHP

فایل هایی که تا بحال ساختید شامل 4 فایل می شود که در پوشه قالب اختصاصی خود در جهت ساخت قالب وردپرس، ساختید. حالا باید فایل functions.php را بسازید که خیلی از کارهای مورد نیاز را برای سایت شما انجام می دهد. با استفاده از آن می‌توانید رفتار پیش فرض وردپرس را تغییر بدهید و فاکتورهای جدیدی به آن اضافه کنید.

 

گام هشتم: زیباسازی ظاهر سایت

اول لازم است که یک تگ باز و بسته div با کلاس container را به فایل‌های header.php و footer.php اضافه کنید.

سپس در مرحله بعد، تگ بسته div را باید اضافه کنید. بعد از آن باید قالب‌بندی نوشته‌ها را اضافه کنید. نهایتا هم باید کدهایی را به فایل style.css اضافه کنید که کمی ظاهر سایت بهتر شود.

 

آشنایی با طراحی قالب وردپرس

ارسال نظر برای این مطلب
این نظر توسط سینما در ماشین با ایرانتیک در تاریخ 1399/03/13 و 0:06 دقیقه ارسال شده است

سینما در ماشین
https://www.irantic.com/car-cinema
من بابت سایت خوبتون ممنون هستم. ایرانتیک جدیدا ویژگی جدیدی آورده که توسط آن میتونیم با ماشین بریم داخل سینما و فیلم سینمایی رو از داخل ماشین ببینیم. اینجوری هم راحت تریم هم بهداشتیه هم خوراکی میتونیم سینما ببریم با خودمون.سینما ماشین بهترین کاری که کرده اینه که صدای سینما هم دست خودمون هست و میتونیم از رادیو ماشین صدای سینما رو پلی کنیم.
شهرهای تهران و کرج و قم و شیراز و مشهد و اصفهان و احتمالا تبریز هم سینما ماشین رو دارن میارن. کلا خیلی حال میده این سینما در ماشین .
پیشنهاد میکنم ی بار امتحانش کنید...
سایت ایران تیک یک سایت هست که با ادرس irantic.com در دسترس هست و بلیت سینما و بلیط کنسرت و بلیط تئاتر رو میتونید ازش تهیه کنید. قیمت بلیط ها با تخفیف ویژه هستند.


کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 88
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 7
  • بازدید امروز : 16
  • باردید دیروز : 45
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 89
  • بازدید ماه : 61
  • بازدید سال : 1,097
  • بازدید کلی : 7,641